Garant Kozijnen

Welkom bij Garant Kozijnen

Voordat u verder leest willen wij u laten weten dat alles wat u wilt mogelijk is in elke gewenste vorm en kleur!!
Heel in het kort: "U vraagt wij draaien"

Wij van Garant Kunststof Kozijnen hebben geen uitgebreide tekst op de site staan. 
Wij willen ons verhaal graag persoonlijk bij uw thuis komen vertellen.

Wij komen daarom GRATIS en geheel vrijblijvend bij u thuis om uw wensen te bespreken.

Garant Kunststof Kozijnen is al 28 jaar gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van o.a. kunststof kozijnen, deuren, tuindeuren, schuifpuien, voor of achter deur, serre, veranda, gevelbekleding en dakkapellen.

Naast de "standaard" mogelijkheden in kunststof zijn er ook zeer fraaie uitvoeringen mogelijk, aangepast aan uw huisstijl, wensen en mogelijkheden. Modern, klassiek en alles daartussen, bij Garant Kunststof Kozijnen vindt u precies wat u zoekt!
Nu ook kunststof kozijnen met een rechte hoek verbinding aan de buitenzijde!!
Geen schuine lijn meer aan de buitenzijde van het kunststof kozijn zie kunststof kozijnen

Wij hebben ook geruime ervaring in het leveren en monteren van houten en aluminium kozijnen en zelfs beton ramen behoort tot de mogelijkheid.

Garant Kunststof Kozijnen is een moderne onderneming, met een zeer ervaren montage ploeg. Samen met een omvangrijk leveringsprogramma en een goed advies is Garant Kozijnen hierdoor een van de meest klant gerichte ondernemingen.

Advies, levering en montage in 1 hand.

Ook voor het energielabel, wat verplicht is sinds 1 jan 2007 bij het verkopen van uw woning, zijn onze kunststof kozijnen uitermate geschikt!

Samen met de goede service en de 10 jaar fabrieksgarantie op de kozijnen en de garantie op de montage zijn dit zeker goede redenen om eens rustig rond te kijken op deze website.

Ons operatie gebied is ooit begonnen in Groningen, Drenthe en Friesland maar tegenwoordig zijn wij in heel Nederland actief.