M&R Kozijntechniek Friesland
Showroom in Oosterwolde
Showroom in Oosterwolde

Welkom bij M&R Kozijntechniek Friesland

Kunststof kozijnen

Kozijntechniek Friesland is leverancier van kunststof kozijnen in de regio Oosterwolde met jarenlange ervaring. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen in vele modellen, helemaal naar wens van onze klanten. Onder meer klanten uit Leeuwarden, Drachten en Sneek profiteren al jaren van onze goede kwaliteit, marktconforme prijzen en klantgerichte service. Buiten Friesland is voor ons ook niet onbekend, want ook in de provincie Groningen en Drente kunt u ons tegenkomen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Waarom kunststof ramen bij Kozijntechniek Friesland?

Het biedt vele voordelen om uw kunststof kozijnen aan te schaffen bij Kozijntechniek Friesland. Zo leveren wij standaard profielen van Deceuninck, een vooraanstaand merk op het gebied van kunststof kozijnen. Topkwaliteit is verzekerd! Een ander voordeel is, dat wij met een kleine groep vakmensen voor u klaar staan; hierdoor hanteren we korte lijnen, waardoor u verzekerd bent van een goede prijs en een vlotte levering. Daarnaast onderscheiden wij ons ook door onze eigen montagedienst, die de door u gekozen kunststof kozijnen vakkundig op locatie inmeten en monteren. Uiteraard staat deze montagedienst ook paraat bij eventuele schade aan uw kunststof ramen.

Mogelijkheden voor uw kunststof ramen

Kozijntechniek Friesland heeft kantoor met een bescheiden showroom in Oosterwolde; hier kunnen we u de meest esentiële zaken omtrent onze kozijnen, ramen en deuren laten zien en alle bijzonderheden erover vertellen. Onze productie in gevestigd in Staphorst, waar we ook een grotere showroom hebben. Daar kunnen we nog meer laten zien m.b.t. beglazing, hang- & sluitwerk, zonwering etz. U hebt de keuze uit diverse profielen: zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vlak profiel (Flex), een verdiept profiel (Royal), een profiel met thermische versteviging en tripple glas (Royal Zendow Neo) of een Retro profiel met houtverbindingslook (HVL). Uiteraard geven wij u graag advies over welk kunststofprofiel het meest geschikt is voor uw kozijnen. Met onze jarenlange ervaring weten wij altijd de juiste oplossing voor iedere situatie.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Kozijntechniek Friesland? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag alle tijd om met u te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen in één van onze showrooms. Om zeker te weten, dat we u alle aandacht kunnen geven, advisren we om een afspraak te maken.


Kunststof kozijnen regio Friesland. Wij leveren en plaatsen o.a. in de plaatsen Oosterwolde, Veenhuizen, Appelscha, Smilde, Hooghalen, Drachten, Noordwolde, Groningen, Heerenveen, Beilen, Haren, Hoogeveen