Multigevel Kunststof Kozijnen

Welkom bij Multigevel

Multigevel is een begrip geworden en in de jaren hebben we een goede naam en vertrouwen opgebouwd. We werken graag op basis van vertrouwen met onze klanten en juist daarom vragen we dan ook geen aanbetaling van u en betaald u pas bij volledige oplevering van uw kunststof kozijnendeurendakkapellenrolluiken of kunststof gevelbekleding. U geeft ons uw vertrouwen en dat vertrouwen geven wij ook graag aan u terug omdat we staan voor onze producten en service.

Garantie
Dat wij onvoorwaardelijk voor de kwaliteit van onze diensten en producten staan maakt dat we onvoorstelbare garanties kunnen geven. Zo geven wij maar liefst 15 jaar garantie op onze kunststof kozijnen en maar liefst 8 jaar op hang en sluitwerk.

Kwaliteit en keurmerken
Als vakmensen willen we alleen werken met top producten en kunnen garanderen dat u jarenlang plezier hebt van uw kozijnen maar ook verzekerd bent van de kwaliteit niet omdat wij het zeggen maar omdat onze producten gecontroleerd en gekeurd worden door onafhankelijke instanties. De keurmerken als Komo, SKG, PKVW, etc  geven u de garantie dat onze producten en diensten voldoen aan belangrijke kwaliteit en veiligheidseisen.

Service
U als klant bent voor ons zeer belangrijk en hanteren wij een klantgerichte werkwijze waar in ons doel is om u te voorzien van persoonlijk advies en oplossingen die aansluiten op uw wensen. Onze monteurs zijn klantgerichte vakmensen die met u meedenken en kwaliteit leveren bij u thuis. Ook na montage en levering blijven we nazorg leveren waardoor u blijvend van uw investering kunt genieten.