Multigevel Kunststof Kozijnen

Kunststof Kozijnen Regio Nieuw-Vennep

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen van Multigevel?

  • Zeer hoge isolatievermogen
  • Onderhoudsarm
  • Zeer hoge levensduur
  • Duurzame investering

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Kunststof kozijnen worden in Nederland en België het meest toegepast bij renovatie. Door de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit en de uitstekende isolatie kiezen consumenten voor dit materiaal. En niet alleen bij renovatie, maar ook bij de bouw van een nieuwe woning.
 

Kwaliteit en duurzaam

U investeert in een kunststof kozijn dat ook na vele jaren nog net zo goed functioneert als op de dag van aanschaf. Inwendige versterkingen in de kozijnen zorgen voor een hoge stabiliteit en lange levensduur. Al het hang- en sluitwerk wordt in de rondomlopende staalversterking verankerd. Dit levert een bijdrage aan uw veiligheid en de waarde van de kozijnen. En niet onbelangrijk: uw nieuwe kozijnen vergen slechts minimaal onderhoud

Schüco kunstof kozijnen Ongekende mogelijkheden

Kunststof kozijnen staan niet alleen voor de beste isolatie, maar ook voor het hoogste comfort en mate van veiligheid en betrouwbaarheid. Kies de vorm en kleur die u het meest aanspreekt! Ontdek de vele mogelijkheden, afwerkingen, indelingen en het omvangrijke assortiment toebehoren, soorten bedieningrepen en krukken. Laat u inspireren en kies de ramen, deurenschuifpuien die het best past bij uw woning.


Schüco kunstof kozijnen

De kunststof kozijnen die Multigevel monteert zijn van het bekende Duitse merk Schüco. We hebben juist voor dit merk gekozen door onze jarenlange ervaring met Kunststof kozijnen van verschillende merken en de wensen en eisen van onze klanten. We gaan voor niets anders als het beste kwaliteit voor de beste prijs. Schüco is niet voor niets het meest verkochte kozijnen merk.