aanmelden

Kunststofkozijnen-nl.nl is een commerciële website gericht op promotie van bedrijven in Nederland die er naar streeft de kosten van adverteren zo laag mogelijk te houden. Dat adverteren niet duur hoeft te zijn en toch een hoog rendement kan opleveren bewijst kunststofkozijnen-nl.nl

Het is belangrijk dat u als ondernemer door de consument gevonden wordt als men u nodig heeft. En dat lukt niet altijd met advertenties in dagbladen.

Uit recentelijk onderzoek is naar voren gekomen dat de 97% van de consumenten eerst kijkt op internet alvorens tot een aankoop over te gaan. Op het moment dat de consumenten iets willen kopen dan moet U door deze consumenten gevonden worden. Dan heeft u een potentiële klant, staat u niet op internet vermeld dan heeft de "concurrent " die wel vermeld staat een klant, zo simpel is dat. Daarom is het van belang dat u met uw bedrijf gevonden wordt in de zoekmachines op internet. Wordt u niet gevonden dan kost dat geld ( omzet) !!!

Een presentatie van uw bedrijf bestaat uit een website, geheel gericht op het bedrijf, tekst met bedrijfsinformatie en een vermelding in de zoekmachine Google in uw regio, alsmede een link naar uw eigen website indien aanwezig.

De website beheert u zelf d.w.z. u kunt dagelijks, de tekst en foto's vernieuwen die op uw presentatie staan, zodat u altijd up to date bent.

De website Kunststofkozijnen-nl.nl heeft momenteel ongeveer 1200 bezoekers per dag


Deze website is onderdeel van Bedrijvenpresentatie Nederland BV

nieuwe afbeelding